Gazdaság

bulvár

életmód

IT

autó/motor

sport

gazdaság

Legolvasottabb

Rosszul lett az Ázsia Expressz forgatása alatt Muri Enikő. Az énekes-színésznőnek egy hevesebb szóváltás alkalmával esett le a vérnyomása és a cukra, minek következtében veszélybe került az egészsége. Mint kiderült, Enikő szervezetét az éhezés viselte meg, így a műsor készítői kénytelenek voltak beavatkozni a játék menetébe. 
www.hirstart.hu
Vujity Tvrtko és a viszkis kőkemény, személyeskedésig fajuló háborút vívtak egymással ma és tegnap. Az egész az ATV egyik műsorának felvételén kezdődött, ahol Tvrtko nem a szokásos sablonkérdéseket tette fel a Viszkisnek, az egykori rabló pedig csúnyán kiakadt rajta.
www.hirstart.hu
Újból visszahívást hirdetett meg az IKEA a Malm fiókos szekrényre az Egyesült Államokban és Kanadában. A visszahívás 29 millió darab terméket érinthet a Magyarországon is kapható komódból. Egy nyolcadik gyermek is életét vesztette, mert rádőlt a bútor.
www.hirstart.hu
Anya, feleség és sikeres műsorvezető, a pénzt azonban nem tudja beosztani. Mádai Vivien elárulta, a hónap végére mindig elfogy a fizetése, képtelen spórolni. Pedig volt olyan időszak az életében, amikor se munkája, se pénze nem volt. Az...
www.hirstart.hu
Grigor Dimitrov 6:1, 6:1 arányban legyőzte Pablo Carreno Bustát a férfi teniszezők londoni világbajnokságának csoportkörében, így a spanyol vereséggel búcsúzott a tornától, míg a bolgár nagy önbizalommal készülhet a szombati elődöntőre.
www.nemzetisport.hu
A Hoffenheim támadóját nézte ki Jupp Heynckes.
24.hu
A kutyatulajdonosok körében alacsonyabb volt a szív- és érrendszeri betegségek okozta halálozások kockázata egy 12 évet felölelő svédországi vizsgálatban.
www.hirstart.hu
Több mint 34 milliárd eurós fejlesztési programot indít a Volkswagen AG, hogy lépést tartson az autóipar átalakulásával - közölte pénteken a német gépjárműgyártó csoport. Akkumulátorok vásárlására további 50 milliárd jut.
www.hirstart.hu